mandag den 3. oktober 2011

SU mad: Én kylling - fire måltider (del 3)

Speltsalat m/ kylling, spinat, broccoli, bønnepuré og solsikkekerner
(Til 2 pers)

Kylling
2 dl perlerug eller -spelt
2 store håndfulde frisk spinat
1/2 broccolihovede
2 dl bønner (butterbeans)
1/2 dl solsikkekerner
Rapsolie
Æbleeddike

Udblød bønner dagen før (læs vejledningen på pakken). Kog som anvist.
Tag 1 dl kogte, afkølede bønner og blend med rapsolie til en passende konsistens a la humus. Smag til med salt, peber og evt citronsaft. Gem resten af bønnerne til dagen efter.
Skyl og kog perlerug som anvist og køl ned. Rist forsigtigt solsikkerkernerne på en tør pande, til de begynder at dufte. Del broccoli i små buketter, eller skær i skiver. Vend rug, spinat og broccoli med en dressing af rapsolie og æbleeddike, smagt til med salt og peber. Anret med resten af det plukkede kyllingekød, bønnepuré og solsikkekerner og drys med lidt havsalt.

Én kylling - fire måltider (del 4)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar