søndag den 2. oktober 2011

SU mad: Én kylling - fire måltider (del 2)


Hønsekødssuppe m/ dampede grøntsager og kyllingebryst
 (Til 2 pers)

1 kyllingebryst
1 l hønsefond
2 gulerødder
Den hvide del af 2 porrer
1/4 knoldselleri
Oregano, merian eller timian

Bring 1 l af suppefonden til kogepunktet. Det skal bare simre ikke bulderkoge. Pochér et kyllingebryst til det er færdigt. Det tager ca 12-15 min. Tag op og skær ud. Kog suppen op.
Brug et mandolinjern og snit grøntsagerne helt fint. Anret grønt i en dyb tallerken og hæld den varme suppe over. Anret kødet på toppen, drys med lidt salt og peber og servér med frisk oregano. Man kunne ligeledes tilsætte frisk spinat.

Én kylling - fire måltider (del 3)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar