Nu kommer de op alligevel, måske som inspiration for dig eller for fremtidige ekskursioner.
Frokost til vegetaren
Til 2 pers
I sommers skulle jeg lave frokost til en vegetar. Heldigvis var animalske proteiner ikke helt bandlyst.

Rør en hjemmelavet mayonnaise og blend 1 dl af denne med 1 dl bælgede ærter. Smag til med salt, peber og finthakket estragon. Servér som dip til radiser og (røde) gulerødder.

3 æg
1-2 spsk mayo
1-2 tsk karry
1 tsk sennep
Salt
Peber
Purløg
Kog 3 æg til de er hårdkogte. Pil dem under koldt vand. Hak dem fint og bland med de resterende ingredienser. Smag yderligere til med karry, sennep og salt.
Servér med purløg og ristet brød.

3-4 tomater
1/2 skalotteløg
Basilikum (rød)
Bøffelmozzarella
Olivenolie
Salt
Peber
Hvis valget står mellem en sløj komælksmozzarella og en god feta, foretrækker jeg klart fetaost som jeg brugte her. Vend tomater og løg med olie, salt og peber. Anret med mozzarella og basilikum og giv den lidt mere olie.

Jeg syltede skalotteløg, forårsløg og bøgehatte som her og stegte yderligere nogle karljohansvampe til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar