onsdag den 28. august 2013

Tatar til to

 

Om sommeren (og i sensommeren) skal det være nemt. Her er en klassiker der kan varieres på et utal af måder, men altid er værd at spise.

Tatar 
Til 2 personer

180 g tatar oksekød
1 skalotteløg
Peberrod
Rapsolie
Ribs
Urter (fx havesyre, dild, estragon og citronverbena)
Salt & peber
Mayonnaise (opskrift her)

Tatarkødet bredes ud på en tallerken, krydres med salt og peber og dryppes med lidt rapsolie. Skalotteløget skæres og deles i tynde ringe og drysses over kødet, hvorefter ribs, urter og revet peberrod tilsættes. Servér med mayo tilsat dine yndlingsurter, hvidløg eller chili, eller smag til med karljohan-puré, persille og purløg som her. Drik en god IPA til.
Dét er nem og velsmagende mad på ingen tid!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar