Rødbede, gedeost og confiteret æggeblomme |
Menuen og vinene er på plads. Vinene har vi købt hos Le Pinard, som gav fantastisk vejledning ud i deres biovine og specielt i forhold til at parre disse med maden. Nu starter vi så småt på maden og krydser fingre for at gæsterne giver en hånd med opvasken. Godt nytår!
Klik på nedenstående links for opskrifter.
Appetizers
Hønen & æggene
Rugknæk & rygeost
Prosecco frizzante, Galileo Vini, 2011
Menu
Rødbede, gedeost & confiteret æggeblomme
Poussière de Lune, Maisons Brûlées, 2011
Torsk, porre & lakrids
Corbières Rosé, Grand Guilhem, 2011
Gris & sommer på frost
Sélection, Domaine du Faucon Doré, 2011
Kakao & violer
Cava & Liqueur de Violette
Midnat
Hjemmelavet kransekage og billige bobler
(på det her tidspunkt er smagsløgene nok rimeligt mættede)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar