Stranden er fuld af gratis goder som ovenikøbet er stort set umulige at forveksle. Her er det strandarve, strandsennep og havtorn i skøn forening. |
Strandarve
Strandsennep
Havtorn vinaigrette
Salt & peber
Smør
Skyl, rens og tør strandarve, strandsennep og havtornbær godt og grundigt. Strandarve dampes i lidt smør og vand i 4-5 minutter på middel varme. Servér dampet strandarve med strandsennep og havtorn vinaigrette.
Havtorn vinaigrette
1/2 dl havtorn
1/2 dl rapsolie (circa)
Lynghonning (flydende)
Hvidløgspulver (kan udelades)
Salt & peber
Halvdelen af havtornene knuses igennem en finmasket for at få saften ud. Den anden halvdel af havtorn og rapsolie tilsættes. Smag til med lidt honning (sørg for det bliver ordentligt opløst), hvidløgspulver, salt og peber.
Strandarve smager som let bitter, salt agurk. Strandsennep har derimod en subtil peberrodsagtig note. Havtornen leder tankerne hen på syrlig passionsfrugt. Tilsammen en perfekt lille sommer snack udelukkende fra stranden. Nåja, til næste år..
Ingen kommentarer:
Send en kommentar