GASTRONAUTEN
torsdag den 19. december 2013

Jul på vegetarisk

›
Her et par billeder fra en af mine yndlings traditioner - den vegetariske julefrokost. Rent teknisk er det ikke ligefrem frokostanretninger,...
søndag den 29. september 2013

Blækspruttenuggets med remo

›
Blækspruttenuggets med remo Til 2-4 personer 300 g blæksprutte Pankorasp 2 æg Salturt Skovsyre Mayonnaise Kapers Cornichoner ...
fredag den 30. august 2013

Blomkål

›
Mere nem og hurtig mad med lidt snyd hist og her. Blomkål  med dild, hummermayo, sennep & ramsløgkapers 1 blomkålshovede 1 dild...
1 kommentar:
onsdag den 28. august 2013

Tatar til to

›
  Om sommeren (og i sensommeren) skal det være nemt. Her er en klassiker der kan varieres på et utal af måder, men altid er værd at spise...
fredag den 23. august 2013

Kulmule & blomme

›
    Kulmule & blomme 2 personer 200 g kulmule 7-8 blommer Blommeeddike Hasselnøddeolie Fiskefond Estragon Citrontimian Hvi...
lørdag den 20. juli 2013

Rabarber, jordbær og hvid chokolade

›
Rabarber, jordbær og hvid chokolade - en fantastisk kombination og en perfekt dessert til sommervarmen. Rabarber, jordbær og hvi...
torsdag den 13. juni 2013

Rødgrød med fløde

›
Alternativ rødgrød Rødgrød med fløde  Til 2 personer 1 pose frosne (øko) hindbær (eller 400 g friske) 2 spsk sukker Citronsaft 2 ...
›
Start
Vis internetversion

Om mig

Vis hele min profil
Leveret af Blogger.